Fame’s a bitch (2)

De fapt – asta nu prea are legătură cu “fame”-ul – dar mi s-au părut legate subiectele între ele, şi am păstrat titlul.

Mdeci – zilele trecute am fost complet dat pe spate de unul din rezultatele pe care mi le-a dat WP-ul în casuţa cu Search Engine Terms. Acuma… eu ştiu că lumea caută toate tîmpeniile posibile pe net. Am vazut eu multe, am auzit de multe şi ştiu că parcă la un moment dat era şi oarece site care urmărea asemenea căutări. Că mnoah – genul ăsta de aberaţii or să facă mereu deliciul majorităţii celor care gîndesc măcar cîteva minute pe zi….

În fine. Ce m-a dat pe spate pe mine definitiv însă – a fost faptul că respectiva căutare, pe care o să o prezint mai jos, a dus (nu ştiu prin ce minune!) la blogul de faţă. Mă întreb acum dacă omul şi-a găsit răspunsul aici. Şi mă mai întreb dacă n-ar fi bine să încep un fel de rubrică  de-aia cum era pe vremuri la radio, sub o denumire de genul: Cititorii întreabă, Ghurhu răspunde. S-ar putea să aibă mai mult succes decît ne-am aştepta, la prima vedere….

Şi ca să nu vă mai ţin prea mult în suspans, omul nostru se întreba: “cum fac să o fut pe o fată care o chiamă mirela şi îi place culoarea mov”.

Mirela Mov

Acuma…. nu ştiu ce să fac 🙂 🙂 🙂 Adică… eu mă gîndesc că omu’ nu şi-a găsit răspunsul şi o să mai caute. Şi cum probabil din nou o să ajungă “ici şa”, trimis de Gogu – oare să îi răspund? Mirela – dacă ne auzi – poate ne ajuţi tu 🙂

Aştept sugestiile “ascultătorilor” noştri în comentarii mai jos. Mă gîndesc că poate ar fi binevenit si un poll…. dar mai analizez… 😀

Advertisement

13 Responses to “Fame’s a bitch (2)”

 1. Un vot pentru rubrica “cititorii intreaba, Ghurhu raspunde”! Dar sa ne dai si link 😀 Anyway, mai e un unul interesant pe-acolo, ala cu “porno…” :)))

 2. Multumesc.Mi-ai infrumusetat seara cu replica asta.Cat de trista ar fi lumea fara astfel de oameni in ea, oameni ce se impiedica si cad pe scara evolutiei.

  • Andrei…io sincer să fiu – fără de-aştia cre’ că m-aş strîca de cap 🙂 Mai mult nu zic – că cine ştie cine citeşte şi are o sclipire de geniu FIX în momentul ăla 😀

   • Pe mine sigur m-a inspirat, replica asta mi s-a tatuat pe cortexul cerebral.Nu o sa ma paraseasca prea curand :)).
    Profit de ocazie ca sa te rog sa arunci o privire critica peste blogul meu.Incepator fiind mi-ar prinde bine un sfat.

 3. frankly dear, esti la inceput. eu am momente cand ma inrosesc cand vad ce cautari duc spre blogul meu, pentru ca, se pare, tot antrenamentul meu pe stadion cu ‘prietenii stie de ce’ e educatie de pension nu alta. zic si ca ai o idee excelenta sa faci rubrica de care spuneai. 😀

 4. @Andrei – eşti deschis deja într-un tab alături 🙂 Revin cu gînduri ,)
  @Amelie – sînt convins de asta 😉 Recte de ce poate să iasă din minţi hodinite 🙂 🙂 Şi să ştii că mă gîndesc serios să o fac. Rubrica, nu pe Mirela :)))))))))))

 5. Doamne, cum aşa? Nu ştii răspunsul? laşi omu’ pradă incertitudinii? Neomenos! Nici nu ştiu ce să mai zic… E grav, e foarte grav! Să vină careva să facă manevrele necesare! Se poate?

 6. Râdeam și suspinam și-i spuneam printre hohote lui Macho despre dilema pe care-o ai. Și mi-a spus așa: ”Nebănuite-s căile Domnului!” Și-am mai râs până n-am avut aer, dar mi-am revenit subit, așa că profit de pauză și votez rubrica! 🙂 Păi se poate? Să se facă rubrica!

Trackbacks

Zi-ne cu cuvintele tale:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

TED Blog

The TED Blog shares news about TED Talks and TED Conferences.

AraNaluca

E toamnă ...

Bunele Maniere

arta de a trai cu eleganta

@soffys

Life... as I know it!

Sweet Escape

"People are more what they hide than what they show"

Mirela Pete. Blog

eu; ginduri; ploaie; vint; primavara

ADINA MIRELA BURLAN

- oamenii care visează sunt suflete prețioase -

bloodie

eu; ginduri; ploaie; vint; primavara

Ring of Gyges

lumea mea

Loc de dat cu capu'

sau cum să te fereşti de invizibil

Cătălin Ionescu

Nu deschide gura decât dacă vorbele tale sunt mai frumoase decât liniștea.

ILikeItComplicated

Yet she likes complications. She wishes she could turn and say: "I like people who unbalance me.”

AltergEgoEva

in extaz de la extrem la extrem

Fulgerica

eu; ginduri; ploaie; vint; primavara

cabral.ro

eu; ginduri; ploaie; vint; primavara

The Amelie's

Povești mai noi și mai vechi, de aici sau dintr-un alt univers

%d bloggers like this: